HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

MAKE UP PROFESIONAL

KURS PER PARUKERI NE TIRANE & DURRES - HELLENIC ACADEMY

Kursi zgjat 3 muaj i cili zhvillohet 3 here ne jave me programin intesiv ose zgjat 10 muaj, i cili zhvillohet 1 here ne jave me oraret e paradites (9:30-12:30) dhe pasdites (1:30-4:30).

PROSPOLOGJI
HDTV MAKE UP
MATTE MAKE UP
SHIMMERY MAKE UP
NATURAL MAKE UP
SMOKEY MAKE UP
BRIDES MAKE UP
MAKE UP I MOSHES
MAKE UP I FOTOGRAFISE B&W
MAKE UP I FOTOGRAFISE ME NGJYRA
METODAT E DISINFEKTIMIT
ARSIMI I SJELLJES PROFESIONALE
Scan the code