HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

ESTETIKE

ESTETIKE E AVANCUAR

Kursi per Masazhe zgjat 10 muaj dhe zhvillohet 3 here ne jave me orare paradite dhe pasdite.

SIATCU
THAILANDEZ
ANTISTRESS (TRUPI DHE FYTYRE)
BIZNEZ MASSAGE
RELAXING MASSAGE
HOT STONES
BAMBOO

 

Scan the code