HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

PARUKERI

KURS PER PARUKERI NE TIRANE & DURRES - HELLENIC ACADEMY

Kursi i Parukerise, Make Up dhe Berberi zgjasin 10 muaj dhe kursi zhvillohet 4 here ne jave, me orare paradite dhe pasdite.

BOJRAT
TEKNIKA TE REJA TE MODES NE LINJA DHE NGJYRA
PERZIERJE E NGJYRAVE MIX
KOLOMETRI
KREHJE PER MBREMJE
KREHJE MARTESORE
PRERJE PER FEMRA
PRERJE PER MESHKUJ
PRERJE PER FEMIJE
DEKOLOROMETRI
TEKNIKA TE REJA NE DEKOLOROMETRI
SLIDES
BAYLAGE
FIJET
EXTENSION
TRAJTIM I FLOKEVE ME KERATINE
HAIR SPA
PROSOPOLOGJI
HDTV MAKE UP
MATTE MAKE UP
NATURAL MAKE UP
SHIMMERY MAKE UP
SMOKEY MAKE UP
BRIDES MAKE UP
MAKE UP I MOSHES
MAKE UP I FOTOGRAFISE B&W
MAKE UP I FOTOGRAFISE ME NGJYRA
METODAT E DISINFEKTIMIT
ARSIM I SJELLJES PROFESIONALE
PUNIME ME GERSHERE
PUNIME ME MAKINE
BRISK
PASTRIM I FYTYRES
PASTRIM I FYTYRES ME PE & DYLL
TRIBAL
PUNIM I FLOKUT DHE MJEKRES ME BOJE
ARSIMI I SJELLJES PROFESIONALE

 

Scan the code