HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

ESTETIKE

ESTETIKE E AVANCUAR

Estetika zgjat 10 muaj dhe kursi zhvillohet 3 here ne jave me orare paradite dhe pasdite. Ne kursin e estetikes perfshihen: Estetika e Avancuar, Thonjte Teknik dhe Masazhi.

DERMAPEN (MESOCOCKTAILS)
PAJISJE ME ULTRATINGUJ
PAJISJE ME RADIOFREKUENCE
TRAJTIME TË THELLA FYTYRE
ANTI-AGE LIFTING MASC
TRAJTIME PER LEKURAT PROBLEMATIKE
MASAZHIM TONIFIKUES PËR LEKURËN
NJOHJA BAZË MBI LLOJET E LËKURAVE
PASTRIM PIKAT E ZEZA
AKRILIK
XHEL
MANIKYR XHEL TË PËRHERSHËEM
NAIL DESIGN
ON STRONG
3D
FORMESIM ME LETËR
BIO GEL
SIATCU
THAILANDEZ
ANTISTRESS (TRUPI DHE FYTYRE)
BIZNEZ MASSAGE
RELAXING MASSAGE
HOT STONES
BAMBOO

 

Scan the code