HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

BERBERI

KURS PER BERBER NE TIRANE & DURRES - HELLENIC ACADEMY

Berberia zgjat 3 muaj minimalisht dhe varet nga praktika. Kursi eshte 3 here ne jave me oraret e paradites (9:30-12:30) dhe pasdites (1:30-4:30).

PUNIME ME GERSHERE
PUNIME ME MAKINE
BRISK
PASTRIM I FYTYRES
PASTRIM I FYTYRES ME PE & DYLL
TRIBAL
PUNIM I FLOKUT DHE MJEKRES ME BOJE
ARSIMI I SJELLJES PROFESIONALE

 

Scan the code