HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

THONJ TEKNIK

KURS PER STILIM THONJSH TIRANE & DURRES - HELLENIC ACADEMY

Kursi per Thonjte Teknik zgjat 10 muaj dhe zhvillohet 3 here ne jave me orare paradite dhe pasdite.

AKRILIK
XHEL
MANIKYR XHEL TË PËRHERSHËEM
NAIL DESIGN
ON STRONG
3D
FORMESIM ME LETËR
BIO GEL

 

Scan the code