HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

Hellenic Unique Hair Academy me hyrjen ne vitin e 11 ne shqiperi dhe me eksperiencen 40 vjecare ne greqi HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY ju mirepret per sezonin e ri te rregjistrimeve gati per nje brez te ri profesionistesh.

TEORI

Mesime Teorike rreth te gjitha metodave te Estetikes dhe Parukerise.

PRAKTIKE

Mesime Praktike ne klase, praktikimi i te gjitha metodave te Estetikes dhe Parukerise.

DIPLOMIM

Diplome me Certifikate e cila njihet nga Ministria e Punes dhe ne te Gjithe Boten.

HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

Ejani në familjen tonë të madhe. E ardhmja në duart tuaja, mereni!

Nxitoni të rezervoni në shkollën tonë, të gjithë ju që mbaruat maturën dhe kërkoni një rrugë për të ardhmen, të gjithë ju që keni bërë një zgjedhje të gabuar kohë më përpara dhe kërkoni diçka më shumë dhe që ju plotëson. Ne jemi për të gjithë ju këtu dhe jo me fjalë por me fakte dhe vepra.

  • Kursi i Parukerise zgjat 10 muaj dhe kursi zhvillohet 4 here ne jave, me orare paradite dhe pasdite.

  • Kursi per Estetike zgjat 10 muaj dhe kursi zhvillohet 3 here ne jave me orare paradite dhe pasdite. Ne kursin e estetikes perfshihen: Estetika e Avancuar, Thonjte Teknik dhe Masazhi.

  • Kursi per Make Up Profesional zgjat 3 muaj i cili zhvillohet 3 here ne jave me programin intesiv ose zgjat 10 muaj, i cili zhvillohet 1 here ne jave me oraret e paradites (9:30-12:30) dhe pasdites (1:30-4:30).

  • Kursi per Berberi zgjat 3 muaj minimalisht dhe varet nga praktika. Kursi eshte 3 here ne jave me oraret e paradites (9:30-12:30) dhe pasdites (1:30-4:30).

 

Scan the code