HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY

ESTETIKE E AVANCUAR

ESTETIKE E AVANCUAR

Estetika e Avancuar zgjat 10 muaj dhe kursi zhvillohet 3 here ne jave me orare paradite dhe pasdite.

DERMAPEN (MESOCOCKTAILS)
PAJISJE ME ULTRATINGUJ
PAJISJE ME RADIOFREKUENCE
TRAJTIME TË THELLA FYTYRE
ANTI-AGE LIFTING MASC
TRAJTIME PER LEKURAT PROBLEMATIKE
MASAZHIM TONIFIKUES PËR LEKURËN
NJOHJA BAZË MBI LLOJET E LËKURAVE
PASTRIM PIKAT E ZEZA

 

Scan the code